Webben

     


Webben


WSSKs webbplats

Nuvarande sida publicerad november 2017


Ansvarig för sidan

Styrelsens ordförande

ordf@wssk.se


Webbadministratör

Eva Frisk

webbadmin@wssk.se

0703 65 25 58


Aktivitetsgruppernas sidor

Texter/ändringar ska skickas till

aktiv@wssk.se


Valphänvisning och omplacering

Kullar & omplaceringar hänvisas till:

Carina Dahlberg

Möllevägen 49

218 51 Klagshamn

040-468212, 0739-78 38 80

Telefontid efter kl 18.00

valp@wssk.se

Se mera om detta på sidan Valpar


Webbpolicy


WSSK:s policy enligt dataskyddsförordningen, GDPR


SKKs Föreningskommitté har arbetat fram en webbpolicy med tillhörande regelverk för hur webbplatser bör hanteras av klubbar anslutna till SKK:


SKKs WebbpolicyInfo från webbadmin


Hemsidan som är publicerad 2017 ger möjlighet att bland annat skapa bildspel och gallerier med foton från aktiviteter. Dessa kan vara tagna med såväl mobil som kamera. Det finns även möjlighet att lägga upp video. Vi är så tacksamma om du också har andra foton att illustrera hemsidan med. Tveka inte att kontakta webbadmin för frågor kring hur materialet bör vara utformat och hur det kan överföras smidigt rent tekniskt. Ett tips är att foton bör ha hög upplösning och vara i original. Undvik att maila stora filer utan använd t ex webbtjänsten Filemail (finns även som app till mobilen) och webbadmins epost. Men observera att allt ska inte skickas till webbadmin direkt, se resp sida!

Länkar

Varsågod! Här hittar du ett stort antal länkar som kan förgylla till både nytta och nöje. Meddela gärna webbadmin om du hittar en död länk så ändras detta omgående. Eller om något är bra att lägga till.