KM jakt 2018

KM JAKT 2018


Då har 2018 års första KM i WSSK gått av stapeln i Bettna och vi har vår första Klubbmästare för året. På vårt nybörjarprov B som även är KM så hade vi i år fyra startande welshar, varav två debutanter på KM och en av dessa var även debutant på jaktprov. Morgonen startade med oroande moln och strax innan samling föll även de första dropparna regn. Dessa droppar var dock få och vi hade uppehåll ända fram tills dess att domaren och provledaren sammanställde dagens bedömning.


Efter sammanställningen har vi den stora glädjen att utnämna "Zelda" tillsammans med sin matte Annika Wibergh till klubbmästare. Tyvärr räckte övriga welshekipage inte till idag utan vi önskar er lycka till i träningen till nästa år och nästa nybörjarprov B. Vi hade även ytterligare tre ekipage med Engelsk Springer Spaniel till start, varav två erhöll godkänt. För fullständiga resultat se http://www.sbktavling.se/klass/89333/resultat


Vi ska givetvis även tacka vår eminente domare, Petra Johansson som gav våra startande bra stöd och goda tips, stort tack till Karl Johan Sundin som stod för ett hundraprocentigt skytte. Vi tackar även Henrik & Caroline Boman för möjligheten att vara på era marker i Fågelsund, Bettna.


Torbjörn & Janne

Grattis Zelda

och Annika Wibergh

- Klubbmästare i jakt 2018!