Swe Game Fair 2019

WELSKLUBBEN SYNTES PÅ TULLGARN


Besökare Swedish Game Fair på Tullgarn i våras fick chansen att träffa WSSK. Det var första gången som Welsh Springer Spanielklubben hade en monter för att presentera vår härliga ras, där.


Mässområdet är fantastisk i anrik miljö. Massor av utställare och aktiviteter konkurrerar om besökarnas uppmärksamhet. Arrangörerna gjorde ett imponerande jobb och vi kände oss verkligen välkomna.


Rasklubbarna stod samlade utmed en liten ”allé” i närheten av slottet, skuggade av magnifika gamla träd. Dessvärre var vår plats lite undanskymd och svår att hitta till, sade de som medvetet letat efter vår monter. Något att påtala inför kommande deltagande.

Trots att vädergudarna bitvis var emot oss och mässan sammanföll med valet till EU, så var det relativt välbesökt och många tog chansen att ställa frågor och klappa på hundarna. Vi visade naturligtvis upp hundarna i den populära rasparaden.


Förhoppningsvis är det fler medlemmar som vill vara med och representera oss i kommande, liknande, sammanhang. Det är ett väldigt trevligt sätt att träffa likasinnade, prata hund och socialträna sin Welsh. På Tullgarn gällde att alla som arbetade i montern för hundklubben fick fritt entréband för alla 3 dagar och fri parkering. En särskild parkering för utställare fanns vid éntren.


Ett varmt tack till er medlemmar som hjälpte undertecknad med familj att genomföra detta.


Birgitta Limnefelt Sundin